Dit wordt het modenieuws van week 46

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 46. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 14 tot en met 20 november.

Duurste winkelstraten van Nederland

In het rapport ‘Main Streets Across the World’ van vastgoedbedrijf Cushman & Wakefield worden meer dan 500 exclusieve winkelstraten van over de hele wereld gerangschikt op basis van huurprijzen. Lees het artikel deze week op FashionUnited.

Dit wordt het modenieuws van week 46

TJX Companies Q3

De winst steeg in het tweede kwartaal naar 562,1 miljoen dollar (500,1 miljoen euro) of 84 cent per aandeel, vergeleken met 549,3 miljoen dollar vorig jaar. Dinsdag 15 november de derde kwartaalcijfers van het moederbedrijf van warenhuis Marshalls, TK Maxx en HomeGoods.

L Brands Q3

L Brands had een succesvol tweede kwartaal achter de rug. Het moederbedrijf van Victoria’s Secret boekte een nettowinst van 252,3 miljoen dollar (222,9 miljoen euro) of 87 cent per aandeel, ten opzichte van 202,5 miljoen dollar of 68 cent per aandeel een jaar geleden. Woensdag 16 november de cijfers van het derde kwartaal.

Trendstop bijdrage

Woensdag 16 november een nieuwe bijdrage van Trendstop over de Lente/Zomer 2018 trends op het gebied van Denim.

De maand oktober stond in het teken van denim. Lees hier nogmaals alle artikelen over denim.
Dit wordt het modenieuws van week 46

Foto: Ecco Facebook

W21 Ecco opening event

Ecco opent op donderdag 17 november een Innovation Lab in Amsterdam. De winkel zal een testplatform zijn voor nieuwe technieken en digitale interactie tussen het merk en de consument. FashionUnited neemt een kijkje in de winkel.

Abercrombie & Fitch Q3

De netto-omzet kwam in het tweede kwartaal van het lopende boekjaar uit op 783,2 miljoen dollar (701,7 miljoen euro), een daling van 4 procent ten opzichte van vorig jaar, te wijten aan zwakkere verkopen in de flagshipstores van het merk. Benieuwd naar de derde kwartaalcijfers? Lees het vrijdag 18 november.

Verder op de kalender

Dinsdag 15 november

Fashion Business Conferentie

Dinsdag 15 november

Omnichannel Event Rotterdam

Dinsdag 15 november

SuperTrash ‘The Gift Shop’ store opening

Donderdag 17 november

Turn on the Lights de Bijenkorf

Donderdag 17 november

Lustrum 2011-2016 Meesteropleiding Coupeur

Donderdag 17 november

Esquire Best Geklede Man 2016

Zaterdag 19 november

Tos Gallery Brand Launch

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN