Dit wordt het modenieuws van week 46

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 46. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 13 tot en met 19 november.

TJX Companies Q3

Het Amerikaanse TJX Companies Inc., moederbedrijf van winkelketen TK Maxx, rapporteerde in de eerste helft van het huidige fiscaal jaar 2018 een omzet van 16,1 miljard dollar (13,8 miljard euro). Dat komt neer op een stijging van 5 procent. Dinsdag 14 november maakt het bedrijf de cijfers van het derde kwartaal bekend.

Gap Q3

Tijdens het eerste halfjaar van het boekjaar zag het Gap de omzetcijfers weer langzaam stijgen. De groei was voornamelijk te danken aan de goede resultaten bij het merk Old Navy. Deze week de bekendmaking van de derde kwartaalcijfers.

Dit wordt het modenieuws van week 46

Ted Baker Q3

Ted Baker zag het eerste halfjaar de omzet stijgen met 14 procent en zette hiermee de positieve trend van de afgelopen maanden door. Zijn de cijfers voor het derde kwartaal ook zo positief? Lees het deze week.

Jan Jansen expo

Deze week opent de expositie ‘Jan Jansen Shoe Treasures’ in The View in Amsterdam. Ontwerpers en kunstenaars uit binnen- en buitenland eren schoenontwerper Jan Jansen met unieke kunstwerken die gemaakt zijn voor de expositie. Deze week een beeldverslag.

Abercrombie & Fitch Q3

De omzet van Abercrombie & Fitch’ kwam in het eerste halfjaar uit op 1,44 miljard dollar (1,22 miljard euro), ten opzichte van 1,47 miljard dollar (1,25 miljard euro) in dezelfde periode vorig jaar. De resultaten waren vooral te danken aan de goede resultaten bij het Hollister-merk. Benieuwd hoe het derde kwartaal is verlopen? Lees het vrijdag.

Verder op de kalender

Woensdag 15 november

The Future of Retail: Made in China

Donderdag 16 november

Opening Jan Jansen expo

Vrijdag 17 november

"An Experiment With Parabolas" fashion show - Johannes Offerhaus

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN