Dit wordt het modenieuws van week 47 - 2020

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 47. Dit staat op de redactie agenda van maandag 16 november tot en met zondag 22 november.

'De Apple onder de tassen': maak kennis met smart tassenlabel Minois

Wie elegantie damestas zegt denkt daarbij niet meteen aan allerlei technologische features. Maar wat nou als we zeggen dat er elegante lederen tassen bestaan die laptop's, tablets en telefoons kunnen opladen maar ook een automatisch lampje hebben dat aangaat wanneer de tas geopend wordt? Maak kennis met het Nederlandse merk Minois. "De tas is in uiterlijk wel geïnnoveerd, maar in de manier hoe we hem gebruiken eigenlijk al honderden jaren niet," aldus oprichter Simone Tertoolen.

Op de kalender

JD.com Q3 - 16 november

Maandag 16 november maakt JD.com de financiële resultaten over het derde kwartaal van 2020 bekend.

Foot Locker Q3 - 20 november

Donderdag worden de cijfers van Foot Locker van het derde kwartaal van 2020 bekendgemaakt.

Webinar: Duurzame mode, duurzame materialen: Refuse & Rethink - 20 november

In de eerste webinar van de webinarserie 'Duurzame mode en materialen', georganiseer door o.a. Franse ambassade in Den Haag en de Nederlandse ambassade in Parijs staan we stil bij de psyche van de mens, in het bijzonder: hoe verhouden mode, identiteit en ons zelfbeeld zich tot elkaar? Waarom kopen we zo vaak en zoveel nieuwe kleding en zeggen we ons tegelijk sterk voor het milieu te willen maken? Vertegenwoordigers vanuit de overheid en de branche vertellen welke veranderingen al in gang zijn gezet en waar de uitdagingen voor de toekomst zitten.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN