• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 48

Dit wordt het modenieuws van week 48

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 48. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 27 november tot en met 3 december.

Dit is Miller & Monroe

Nieuw op de markt, maar meteen een flinke voetafdruk. Miller & Monroe opende binnen 8 weken 71 vestigingen in voormalige Charles Vögele winkels. FashionUnited sprak met Evelien Ollongren, hoofd marketing van Miller & Monroe over het concept en de ambities van de splinternieuwe keten.

PVH Q3

PVH Corp, moederbedrijf van onder andere Calvin Klein en Tommy Hilfiger had het tweede kwartaal een omzetgroei van 7 procent tot een bedrag van 1,9 miljard dollar (1,6 miljard euro). Benieuwd hoe het derde kwartaal is afgesloten? Woensdag worden de cijfers bekendgemaakt.

Winkelopening Suistudio

Donderdag opent Suistudio, het damesconcept van het bekende pakkenmerk Suitsupply, haar eerste winkel aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. FashionUnited is aanwezig bij de opening en spreekt eigenaar Fokke de Jong over het merk en de toekomstplannen.

Terugblik

Iets gemist deze maand? FashionUnited zet deze week een aantal lezenswaardige artikelen van de maand November op een rij.

Nieuwsquiz

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test deze week uw nieuwskennis door FashionUnited's 13-delige quiz over het modenieuws van November te maken.

Verder op de kalender

Maandag 27 november

Co-Laboratory

Donderdag 30 november

FRENKEN sample sale

Donderdag 30 november

Grand Opening Suistudio winkel Amsterdam

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 december

Meesterlijk - design en ambacht

Vrijdag 1 december

BALR. X (RED) samenwerking launch

Zaterdag 2 december

Opening Windowshopper Arnhem CS

Dit wordt het modenieuws