Dit wordt het modenieuws van week 5

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 5. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 30 januari tot en met 5 februari.

Met FashionUnited op de eerste rij bij Spijkers en Spijkers op Amsterdam Fashion Week

Maandag 30 januari neemt FashionUnited u mee naar de Spijkers en Spijkers show op Amsterdam Fashion Week.

Modetalent: wie maakte indruk tijdens Amsterdam Fashion Week?

Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam focust op jong talent. Van Future Generation tot Fashion Lab Pro; wie van de jonge ontwerpers maakten de meeste indruk? FashionUnited blikt terug.

Dit wordt het modenieuws van week 5

Beeld: Peter Stigter

Tips voor lente/zomer 2018 van Christine Boland

In de presentatie “New Dialogues, contradictions in conversations” geeft Christine Boland haar visie op de belangrijkste lifestyle, design en womenswear fashion trends voor seizoen SS18. Wat zijn de belangrijkste consumenten- en lifestyle trends? Wat zijn de kleuren en kleurcombinaties die je niet mag missen? FashionUnited selecteert een aantal onmisbare tips.

Jaarcijfers H&M

De omzet inclusief btw bij H&M steeg vorige maand met 6 procent in lokale valuta in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Benieuwd naar het jaarverslag? Dinsdag worden de jaarcijfers van het Zweedse bedrijf bekendgemaakt.

Dit wordt het modenieuws van week 5

Beeld: Brax

Interview met Brax

Wie denkt dat de molen traag maalt in de traditionele onderneming Brax, die inmiddels 128 jaar oud is, wordt door het Duitse modemerk snel uit de droom geholpen door zijn digitalisering ambities. Op het gebied van omnichannel blijkt Brax heel behendig.

Coach Q2

In het eerste kwartaal rapporteerde Coach Inc. een netto-omzet van 1,04 miljard dollar, wat neerkomt op een stijging van 1 procent op gerapporteerde basis en bij constante wisselkoersen. Lees dinsdag hoe het bedrijf er in het tweede kwartaal voor staat.

Dit wordt het modenieuws van week 5

Beeld: Purple Label Fall 2016 presentatie via Ralph Lauren Facebook

Ralph Lauren Q3

Donderdag de derde kwartaalcijfers van het Amerikaanse bedrijf. Het tweede kwartaal zag een omzetdaling van 4 tot 9 procent. De grootste impact van het Way Forward Plan wordt voor de tweede helft van 2017 verwacht.

Raf Simons op NYFW

Het grootste mode-evenement van het seizoen vindt woensdag 1 februari tijdens komende New York Fashion Week plaats, namelijk het debuut van Raf Simons voor Calvin Klein.

Lees alvast: Wat kunnen we verwachten van het debuut van Raf Simons voor Calvin Klein?

Michael Kors Q3

Het tweede kwartaal daalde de omzet met 3,7 procent, terwijl de netto-omzet steeg met 12,1 procent. Dit kwam mede door 198 nieuwe winkelopeningen. Benieuwd naar de derde kwartaalcijfers? Lees het vrijdag.

Verder op de kalender

Maandag 30 tot en met donderdag 2 februari

New York Fashion Week Men's

Maandag 30 januari

Claes Iversen FW17 RTW Presentation

Dinsdag 31 januari tot en met vrijdag 3 februari

Copenhagen Fashion Week

Woensdag 1 februari

Lancering mannenlijn Stradivarius

Donderdag 2 februari

Lancering mannenlijn Stradivarius

Vrijdag 3 februari

Opening ‘Chapeaux! De hoeden van koningin Beatrix’ tentoonstelling

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN