Dit wordt het modenieuws van week 5

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 5. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 29 januari tot en met 4 februari.

Individuals fashion show

Maandag presenteren de derde- en vierdejaars studenten van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI), de nieuwe collecties voor komend jaar. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

Ralph Lauren Q3

De omzet van Ralph Lauren kwam in het laatste kwartaal, welke eindigde op 31 oktober, 9 procent lager uit op 1,7 miljard dollar (1,46 miljard euro). Voor de rest van fiscaal jaar 2018 verwacht het concern een omzetdaling van 8 tot 9 procent, daarbij geen rekening houdend met schommelingen in de wisselkoersen. Donderdag worden de cijfers bekendgemaakt.

Dit wordt het modenieuws van week 5

Viktor&Rolf for Zalando

Re:Cycle, de aangekondigde samenwerking van designerduo Viktor & Rolf en online modeplatform Zalando wordt woensdagavond gelanceerd. Vanaf 1 februari aanstaande zal de lente/ zomercollectie 2018 exclusief via de e-tailer worden aangeboden.

Claes Iversen

Woensdag 31 januari presenteert ontwerper Claes Iversen zijn Spring Summer Couture 2018 collectie. FashionUnited is aanwezig.

Rechtspraak

Donderdag 1 februari een nieuwe bijdrage van Köster Advocaten in Haarlem. Voor FashionUnited elke eerste donderdag van de maand een behandelde case.

Nieuwsquiz

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test deze week uw nieuwskennis door FashionUnited's 13-delige quiz over het modenieuws van Januari te maken.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN