• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 50 - 2020

Dit wordt het modenieuws van week 50 - 2020

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 50. Dit staat op de redactie agenda van maandag 7 december tot en met zondag 13 december.

Op de kalender

Ted Baker H1 - 7 december

Maandag maakt Ted Baker de financiële resultaten over het eerste halfjaar van 2020 bekend.

Joline Jolink op filmfestival: Ambacht in beeld - 8 december

Dinsdag 8 december is modeontwerper Joline Jolink te gast op het filmfestival Ambacht in beeld. In nagesprek op een documentaire over kleermakers in Hong Kong die verhuizen naar Canada, bespreekt Jolink wat ambacht en duurzaamheid in de mode voor haar betekenen.

Webinar: Duurzame mode en materialen: Reuse and Recycle - Denim - 11 december

Hergebruik en recycling: hoe dringen we verspilling van materialen terug? In de vierde deelsessie gaan we hier dieper op in aan de hand van de casus denim. Geen kledingstuk is zo universeel als de spijkerbroek. Denim heeft een vrijgevochten imago maar is tegelijk een vervuilend product. Hoe kan dat beter?

MAISON the FAUX's performance met Stef van Looveren - 12 en 13 december

Even ontsnappen aan de realiteit? Op 12 en 13 december wordt het Compagnietheater twee dagen omgebouwd tot een tijdelijk universum van creative studio MAISON the FAUX in samenwerking met kunstenaar Stef van Looveren. Tijdens begeef je je in een wereld van mode, sculptuur, performance, en de psychologie van Carl Jung. De makers spelen met het concept identiteit en stellen de vraag: wanneer ben je “echt” en wanneer ben je “faux”?

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit wordt het modenieuws