• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 6

Dit wordt het modenieuws van week 6

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 6. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 4 tot en met 10 februari

Ralph Lauren Q3

Het tweede kwartaal zag het Amerikaanse kledingmerk de omzet stijgen met 2 procent en steeg de winst tot ruim 10 procent, terwijl het een jaar daarvoor nog 8,7 procent was. Benieuwd hoe Ralph Lauren het het derde kwartaal van af heeft gebracht? Lees het dinsdag.

IC Group Q2

Vorige week kondigde IC Group al aan dat het een omzetdaling verwacht voor merken Tiger of Sweden en By Malene Birger. Het bedrijf voorspelt voor Tiger of Sweden een omzetdaling van 9 procent. Het bedrijf schrijft voor By Malene Birger een totaal afname van omzet van 4 procent. De definitieve cijfers lees je woensdag.

Tapestry Q2

In het eerste kwartaal heeft de groep een omzet van 1,38 miljard dollar (1,2 miljard euro) behaald, zo bleek uit het kwartaalverslag. Netto inkomen kwam neer op 122 miljoen dollar (107 miljoen euro). Cijfers van het tweede kwartaal worden donderdag gepubliceerd.

New York Fashion Week

New York Fashion Week is vrijdag weer de start van de internationale women’s ready-to-wear modeweken. De komende weken volgen Milaan, London en Parijs nog. Houd de site in de gaten voor alle highlights.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit en geeft lezers een eerste blik op de nieuwste menswear collecties voor herfst/winter 2019-20. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Maandag 4 februari

WFC Big Brands

Donderdag 7 en vrijdag 8 februari

Beyond Next AFMI Circle Economy

Vrijdag 8 tot en met zondag 10 februari

Circular Fashion Games Bootcamp 2 Amsterdam

Dit wordt het modenieuws
IC Group
New York Fashion Week
Ralph Lauren
Tapestry