Dit wordt het modenieuws van week 7

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 7. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 13 tot en met 19 februari.

Fashionshow MLY Store Eindhoven

MLY is een Nederlands modemerk opgericht door fashion designer Emily Hermans. Zaterdag 11 februari heeft het modemerk haar nieuwe voorjaars- en zomercollectie tijdens twee verschillende catwalkshows geshowt. FashionUnited was aanwezig en doet verslag.

Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretonière en Shabbies Amsterdam hebben grootse plannen voor de komende jaren. Sinds 1 juni 2016 heeft de Bretonière Group een nieuwe CEO en international sales director: Dennis Mok en Stefan van Schooten. FashionUnited sprak met Van Schooten over de nieuwe plannen van het bedrijf, waaronder de uitbreiding naar het buitenland, de nieuwe look van de winkels en de samenwerking met de Bijenkorf.

Dit wordt het modenieuws van week 7

Beeld: Fred de la Bretoniere Facebook

De highlights van New York Fashion Week

Raf Simons showde zijn eerste collectie voor Calvin Klein, de Oscar de la Renta show werd gecombineerd met het label Monse en tijdens de Coach fashionshow werden de mannen- en vrouwencollectie samengevoegd. FashionUnited zet de highlights van New York Fashion Week op een rij.

VF Corp Q4

De omzet van VF Corporation daalde het derde kwartaal van het boekjaar met 1 procent naar 3,5 miljard dollar (3,2 miljard euro). VF Corp heeft haar verwachtingen voor het gehele fiscale jaar naar aanleiding van de derde kwartaalcijfers verlaagd. Het concern verwacht voor het vierde kwartaal een omzetstijging van 2 procent naar ongeveer 12,2 miljard dollar (11,2 miljard euro). Lees het deze week.

Verder op de kalender

Woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari

Stockverkoop: I Love Mr Mittens x Stock sales

Donderdag 16 februari

Ace & Tate winkel winkelopening in Amsterdam

Donderdag 16 februari

Launch Swedish Fashion pop-up Amsterdam

Vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 februari

London Fashion Week

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN