Dit wordt het modenieuws van week 9

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 9. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 29 februari tot en met 6 maart.

John Lewis in de Bijenkorf

John Lewis opende op 26 februari een shop-in-shop in de Bijenkorf in Amsterdam. FashionUnited was aanwezig tijdens de opening en sprak Benjamin Terzibasiyan Head of Buying Home & Leisure en Katie Jordan Head of International Development over de internationale expansie van het merk.

Jaarcijfers Zalando

Het gaat goed met Zalando. Het vierde kwartaal was winstgevend ondanks het ongebruikelijke warme weer. De omzet steeg met zo’n 30 procent naar 865 tot 872 miljoen euro, minder hard dan de groei van 42 procent in het derde kwartaal. Benieuwd naar de jaarcijfers van het bedrijf? Lees het dinsdag 1 maart.

Dit wordt het modenieuws van week 9

Trendstop

Trendstop brengt een trendanalyse- en prognose voor FashionUnited over de belangrijkste trends die op de catwalk zijn gespot op het gebied van schoenenmode. Lees het woensdag 2 maart.

Mode in de Media

De modebranche figureert steeds vaker in de landelijke dagbladen en media. Waar fashion vroeger nog vaak werd verbannen naar een hoekje op de cultuurpagina, zijn nu hele (weekend)bijlagen aan de sector gewijd. FashionUnited selecteert deze week een aantal lezenswaardige artikelen.

Dit wordt het modenieuws van week 9

Rechtspraak

Esther Schnepper is advocaat bij Koster advocaten en regelmatig behandelt zijn hier actuele juridische kwesties op het gebied van mode. Voor FashionUnited beschrijft ze elke eerste donderdag van de maand een behandelde case. Lees donderdag 4 maart de volgende case op FashionUnited.

Winnaar NLstreets Awards

Vrijdag 4 maart wordt de leukste winkelstraat en de leukste winkel van Nederland weer gekozen. Vorig jaar won de Folkingestraat in Groningen de award voor leukste winkelstraat in Nederland. Deksels! Keukenspullen in Amsterdam werd verkozen tot leukste winkel van 2015. Wie worden het dit jaar?

Verder op de kalender

Dinsdag 1 maart

Paris Fashion Week

Dinsdag 1 maart

Liselore Frowijn AW16/17 show Parijs

Dinsdag 1 maart

Zalando jaarresultaten 2015

Donderdag 3 maart

Hunkemöller presenteert nieuwste swimwear collectie

Donderdag 3 maart

Salon presentation - Arnhem Masters in Fashion

Donderdag 3 maart

Lancering van United Nude's eerste horloge collectie & presentatie SS16 collectie

Vrijdag 4 maart

Momad shoes Madrid

Vrijdag 4 maart

Winnaar NLstreets Awards

Vrijdag 4 en zaterdag 5 maart

Costes Sample Sale

Zaterdag 5 en zondag 6 maart

Drykorn Sample Sale

Zondag 6 maart

Show Dorhout Mees Paris Fashion Week


 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN