• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • DLVS schiet nieuwe campagne State of Art

DLVS schiet nieuwe campagne State of Art

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

DLVS Creative Services heeft voor State of Art de nieuwe fall/winter campagne gefotografeerd en geproduceerd in Zwitserland. Het geheel ademt de sfeer van rally de Monte Carlo en luxe winters avontuur in het Alpengebied. Het beeld zal worden gepubliceerd via abri's, megabillboards,advertenties en een collectiebrochure. State of Art en DLVS werken al jaren nauw samen en bepalen per collectie de visual identity van het merk. Vorige campagnes werden o.a. geproduceerd in Amerika, Argentinië, Rusland en Monaco. Momenteel is DLVS volop in voorbereiding op de Summer '06 campagne.

DLVS is een communicatie-adviesbureau met een een focus op fashion en lifestyle marketing. Partner Monique van Steenbergen werkt als art director en productie verantwoordelijke ongeveer de helft van haar tijd op locaties over de gehele wereld aan foto shoots. Door dit vele reizen worden steeds wisselende ervaringen en inspiratie opgedaan voor nieuwe projecten en opdrachtgevers.

Mark de Leeuw werkt als art direcor met een meer conceptuele achtergrond aan de vertaling van deze ideeën en ontwikkelt met een compact team van designers en specialisten de visual identity en de corporate branding voor deze merken.

DLVS