Doe uw voordeel met de nieuwe manier van inkoop: maak kennis met kledingmerk Ivy Beau

We hoeven u niet te vertellen dat er in Nederland veel winkelpanden leeg staan. Gemiddeld zo’n 7%. De consument shopt graag online. Veel keuze, regelmatig vernieuwing en snelle levering is wat men verwacht. Gezellig een dagje shoppen blijkt al lang niet meer de voornaamste reden te zijn waarom men de fysieke winkel boven de webshop verkiest. Bijna de helft van de winkelende consument heeft het product graag direct in handen en wil het kunnen voelen en passen. Deze ontwikkelingen vragen vanzelfsprekend ook om aanpassingen van de winkelier. Het assortiment en de winkelbeleving zijn belangrijker dan ooit.

Wat heeft de winkelier van nu nodig?

Natuurlijk collecties voor een breed publiek die de rekken uitvliegen. Maar dat is niet alles. Het kan ook best lastig zijn te bepalen hoeveel u bestelt. Hoe valt het in de smaak bij de consument? Wat worden de trends die aanslaan? De kans op een tekort of een overschot is groot. Met hoge kosten en weinig ruimte om te anticiperen als gevolg.

De retailer anno 2017 wil zelf gemakkelijk en snel kleding kunnen inkopen zodat er ingespeeld kan worden op de trends en wat er gaande is, zonder vast te zitten aan een pakket of minimum afname. Dat is precies wat ervaren moederbedrijf Buur Fashion met haar nieuwe merk Ivy Beau biedt.

Verras klanten en maak het uzelf makkelijk met Ivy Beau

Ivy Beau biedt comfortabele, trendy dameskleding in de maten 36 – 46. Het merk richt zich op de modebewuste vrouw die houdt van betaalbare, trendy mode met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Denk aan scherpe adviesverkoopprijzen vanaf € 19,95. Eén van de grote voordelen van Ivy Beau is dat alle items uit voorraad leverbaar zijn en dat de collectie constant wordt aangevuld en uitgebreid. Dat betekent dat u uw klanten steeds weer kunt verrassen met nieuwe, trendy items. En zoals u weet: de terugkerende consument is goud waard!

Inkopen van Ivy Beau doet u waar en wanneer u maar wilt via de gebruiksvriendelijke B2B-webshop. De bestelling is volledig vrij indeelbaar. Dat betekent dat u niet aan aantallen of pakketten gebonden bent. In de webshop vindt u per artikel tenminste 3 foto’s (op model) en alle informatie die u verder nodig heeft. Liever de nieuwste items in een Whatsapp-bericht ontvangen? Het kan allemaal! In een paar klikken heeft u uw bestelling geplaatst en levering vindt meestal al de volgende dag plaats. Gezien u de kleding inclusief prijskaartjes met adviesprijs ontvangt, kan het zo de winkel in.

Enthousiaste geluiden uit de branche

In een half jaar tijd is Ivy Beau bij meer dan 300 verkooppunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden en het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar. Spreekt voor zich dat winkeliers enthousiast zijn. Veelgehoord: “Het materiaal voelt wel goed zeg.” “De snelle levering is een verademing.” “Door de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de items van Ivy Beau goede ‘meeverkopers’.”

Ivy Beau is niet alleen een merk voor de consument van nu, maar ook voor de vooruitstrevende winkelier. Hoort u daar bij? Laat u ook inspireren! Maak vrijblijvend een Ivy Beau-account aan en laat u verrassen door de collectie en het gemak van zelf in één klik inkopen.

Wilt u de collectie in levende lijve bekijken? Kom langs in de Ivy Beau-showroom op het hoofdkantoor van Buur Fashion in Beverwijk.