• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Doutzen Kroes lanceert sportcollectie bij Hunkemöller

Doutzen Kroes lanceert sportcollectie bij Hunkemöller

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De nieuwste samenwerkingscollectie van Doutzen Kroes en Hunkemöller is een sportcollectie, genaamd Doutzen Sport. De collectie werd in Antwerpen onthuld.

De Doutzen Sport collectie is geïnspireerd op de workouts van het model, namelijk piloxing, dat een combinatie is van pilates en boxen. In de collectie zijn grafische prints gebruikt, en de items zijn een combinatie van zwart-wit en gemêleerde grijstinten. Ook is er veel mesh toegevoegd aan de items, evenals glitterdetails. De collectie bestaat uit verschillende items die gelaagd gedragen kunnen worden, voor zowel binnen- als buitensporten.

“In onze ontwerpen hebben we veel open mesh, verschillende technieken en resistant stoffen gebruikt. (...) Het is een fantastisch tweede hoofdstuk. Sportmode lijkt de perfecte combinatie vanwege Doutzen’s lifestyle,” zegt Zoë Price-Smith, director of design bij Hunkemöller.

De Doutzen Sport collectie heeft items in maat XS tot XL, en de sport bh's zijn verkrijgbaar in maat 70B tot en met 85F.

Hunkemöller lanceert naast de sportcollectie met Doutzen Kroes ook twee eigen sportcollecties. Zo komt het lingeriebedrijf met HKMX Sport by Hunkemöller; een collectie die is bedoeld voor high intensity sporten, zowel binnen als buiten. Sporten in de natuur was de inspiratiebron, die is vertaald in bloemenprints en kleuren als donkerblauw, zwart en lichtroze.

Verder komt Hunkemöller met de HKMX Balance collectie, speciaal voor wellness en health sporten zoals yoga en essentrics. Omdat er bij deze sporten veel gestretched wordt, zijn de items extra flexibel. De items zijn zwart, roze en neutraal van kleur. “Sportkleding is een heel belangrijk onderdeel van onze business,” licht CEO Philip Mountford toe in een persbericht.

De Doutzen Sport collectie en de HKMX by Hunkemöller collecties zijn vanaf 29 december 2016 online verkrijgbaar en vanaf 2 januari 2017 in de winkels te koop. De prijzen variëren van 14,99 euro tot 49,99 euro.

Beeld: Hunkemöller

Doutzen Kroes
Hunkemoller