• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Draag jouw Samsung Galaxy S8 in stijl!

Draag jouw Samsung Galaxy S8 in stijl!

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Samsung Galaxy S8 in de stijl van je outfit.

Kleding en accessoires zeggen veel over iemand zijn voorkeuren en levensstijl. Een consistente outfit die mooi harmonieert met accessoires valt prettig in het oog. Ook de smartphone hoort tegenwoordig bij je kledingcombinatie. Je draagt hem altijd in de hand of op je lichaam. Varieer jij al met hoesjes om je smartphone? Wie er graag goed uitziet, kan zijn Samsung Galaxy mobiel matchen met zijn of haar casual of formele outfit. Kleedt hem aan in dezelfde stijl door er een passend hoesje om te doen. Hoesjes kun je regelmatig wisselen en je kunt zo je smartphone betrekken bij de accenten die je wilt leggen in je looks en uitstraling. Meer en meer vervangt zo'n hoesje ook je tas en/of portefeuille, want er passen ook bankpasjes en aantekeningen in zo'n Android accessoire.

Speciale hoesjes voor jouw Samsung model

Een Samsung Galaxy S8 is van zichzelf al mooi gevormd, maar met een stijlvolle case, boekje of achterkantje eromheen, heb je nog meer mogelijkheden voor bewuste styling. De keuze is enorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een siliconen smartphone body of voor een kogelvrijglazen achterkantje dat elke klap bij vallen aan kan. Wanneer je een hoesje kiest dat speciaal voor jouw type Samsung Galaxy ontworpen is, dan weet je dat de uitsparingen voor knopjes, camera en usb-poort precies goed zitten.

Toon stijl via jouw telefoonaccessoire

Door een setje van hoesjes in kleuren en materialen van jouw voorkeur aan te schaffen, zorg je er tegelijk voor dat je telefoon goed beschermd is tegen stof, vuil en stuk gaan. Een echte aanrader dus! Kies je voor een stijlvol hoesje of case dan kun je gaan voor strak in dezelfde kleur en onopvallend of juist het tegenovergestelde. Dan kies je juist een sprekende kleur met originele print en een opvallend design. Laat je eens kennen aan de hand van een persoonlijke gekozen jasje voor jouw Samsung Galaxy S8. Veel plezier bij het matchen van telefoonaccessoires!

Galaxy S8
Partner Content
Samsung Galaxy S8