• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • DTC heeft SARS vertraging opgelost

DTC heeft SARS vertraging opgelost

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

DTC textiles BV heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en dat blijft doorgaan, onlangs is een joint venture met een grote Chinese fabrikant aangegaan welke met kantoren gevestigd is in Hong Kong en Shanghai, daarnaast is er nu een sample room in Shanghai waar duizenden samples gemaakt worden met producties uit geheel China van jacks/broeken en breigoed voor kids, dames en heren, zowel klassiek als casual.

Behalve de activiteiten in Azie heeft DTC Textiles een geheel nieuwe lijn met Brazilie opgestart op het denim vlak, fancy en basics tegen super aantrekkelijke prijzen en wekelijks nieuwe high fashion designs, momenteel worden deze jeans met name geleverd in Spanje en Zuid Amerikaanse landen in samenwerking met de DTC Textiles partner in Sou paulo, Brazilie.

Juist deze laatste productiefaciliteit buiten Azie heeft nu diverse voordelen, om de problemen in China te omzeilen heeft DTC nu Fancy denim dames/heren productie met wekelijks nieuwe designs van klasse ontwerpers. De prijzen zijn ondanks alle aziatische problemen niet te evenaren. Onder € 8,- duty paid in huis geleverd met een levertijd van 3 maanden in Europa.

dtc textiles