• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Duffybag lanceert eerste volledig duurzame collectie

Duffybag lanceert eerste volledig duurzame collectie

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Nederlands tassenlabel Duffybag lanceert haar eerste collectie van volledig duurzaam leer - Big Tote Leather. Het stijlvolle en comfortabele alternatief voor de katoenen en plastic tassen waar veel Nederlanders dagelijks mee rondlopen.

Naar werk gaan, shoppen, sporten, de stad in – overal hebben we een andere tas voor. Dit hoeft niet meer dankzij Duffybag.

100% duurzaam leer
Duffybag is afgeleid van dufflebag; een grote plunjezak waar je alles in kwijt kunt. Een wezenlijk verschil is dat de Duffybag volledig gemaakt is van maar liefst 2,5 millimeter dik duurzaam leer. Dit bijzondere duurzame leer is niet behandeld met chemicaliën en is een natuurlijk product; ieder litteken, iedere rimpel en iedere stretch mark moeten gezien worden als een bijzonder kenmerk. Deze eigenschappen maken daarom elke Duffybag uniek en exclusief.

Handgemaakte productie en praktisch gebruik
De Big Tote Leather collectie wordt volledig met de hand vervaardigd in ons atelier. Dit bijzondere productie proces duurt maar liefst vier uur! De robuuste oversized lederen tote bag is zowel geschikt om mee te nemen naar werk als voor een dag de stad in. En niet te vergeten wanneer je naar de sportschool gaat, want: ruimte genoeg!

Uniek formaat in tijdloze kleuren
Met het unieke oversized formaat van 48cm x 42cm is de Duffybag een echte eyecatcher. De nieuwe collectie komt in de vier tijdloze kleuren Black, Brown, Maroon en Dark Blue.

Bijzondere samenwerking
Naast het lanceren van de nieuwe Big Tote Leather collectie, lanceert Duffybag samen met MINI en MINI Brand Store Amsterdam, de DUFFYBAG X MINI Tote Bag. Deze Tote Bag is speciaal ontworpen voor de MINI Brand Store en is vanaf nu alleen verkrijgbaar in de MINI Brand Store, Leidseplein 31B-31C in Amsterdam.

De Big Tote Leather collectie van Duffybag is vanaf nu via www.duffybag.com te bestellen voor 395 euro.

Duffybag lanceert
Partner Content