Elke vrouw die zich enigszins interesseert voor mode en alles daaromheen, droomt van een mooie tas van Vuitton, Versace of Tod's. Voor tassen van Gucci - die je zelf kon ontwerpen - is al sinds een aantal maanden een heuse wachtlijst. Helaas moet je een goedgevulde portemonnee hebben als je zoiets moois wilt aanschaffen. Een lening voor een tas is echter geen aantrekkelijk vooruitzicht, dus de meesten van ons moeten tevreden zijn met de prachtige advertenties in de glossy magazines, of goedkopere nepversies van onze droomtasjes.

Tassen zijn een belangrijk en onmisbaar mode-assecoire geworden. De verkeerde tas kan je hele outfit in een klap verpesten. Gelukkig zijn er ontwerpers op deze wereld, die tassen maken die prima passen bij huidige trends uit de modewereld. Belangrijke modehuizen ontwerpen zorgvuldig nieuwe tassen. Details zijn belangrijk. Succesvolle ontwerpen van jaren geleden komen ineens weer terug.

Het Parijse Louis Vuitton en het vooraanstaande Italiaanse merk Versace presenteerden onlangs hun nieuwe collectie van leren tassen. Inderdaad, een leuk begin van het nieuwe jaar. Louis Vuitton komt terug met een 'golden oldie', de zogenaamde vlindertas, genaamd Papillon. Deze handtas heeft hengsels in de vorm van een vlinder. Het idee voor deze tas - er kwamen slechts twee versies - ontstond in 1966 en was gemaakt van canvas en kalfsleer.

Versace ontwierp voor zijn tassencollectie lente/zomer 2003 leren tassen in suikerzoete kleuren. Pasteltinten als lila, roze, geel en turquoise: erg lief, maar ook erg gewaagd. Enkele namen: Rodeo, Rainbow Buckle en Lemon Pearldrop. Alle tassen uit de nieuwe collectie van Versace hebben korte hengsels. Naast de vrouwelijke kleuren gaf de Italiaanse ontwerper zijn tassen toch iets mannelijks mee: metalen ringen en stalen spiralen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN