• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • ECCO-schoenen voor TPG

ECCO-schoenen voor TPG

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Alle Nederlandse postbodes lopen binnenkort op ECCO-schoenen. Het bedrijf is namelijk een samenwerkingsverband aangegaan met TPG Post. Het Deense schoenenmerk dat in Nederland al jaren actief is binnen de consumentenmarkt, ziet hiermee een wens in vervulling gaan. De keuze om de zakelijke markt te benaderen lag al een tijdje ten grondslag aan het businessplan.

Michel Krol, directeur van ECCO Benelux B.V. verklaart: "TPG sluit aan bij de kernwaarden van ons product. Een mogelijke samenwerking met TPG Post om al haar postbodes van ECCO schoenen te voorzien, stond hoog op ons verlanglijstje."

Half augustus, het moment waarop de nieuwe ECCO collectie zijn intrede doet, kunnen de postbodes terecht bij de aangesloten winkels binnen het TPG Post dealernetwerk. Pieter Hollander, distributiedirecteur bij TPG Post: "Onze corebusiness is het bezorgen van post. Voor de postbodes zijn goede schoenen van groot belang.'

Daarnaast heeft ECCO, dat 40 jaar bestaat, aangekondigd dat het voor het eind van het jaar 102 franchisewinkels gaat openen in Europa en in Azië. Het eerste nieuwe filiaal wordt nog deze maand in Duitsland geopend. Momenteel opereert ECCO vanuit 6 eigen winkels en 54 filialen die door retail partners worden beheerd. Daarnaast worden schoenen van het merk verkocht via multi-brand schoenwinkels.

Ecco