• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • EDC corner bij House of Shoes

EDC corner bij House of Shoes

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

EDC by Esprit opent binnenkort een shop-in-shop in de Nijmeegse vestiging van schoenenketen House of Shoes. De corner met alleen schoenen en accessoires van EDC is de eerste in zijn soort in Nederland. In Europa zijn nu zes van dergelijke shop-in-shops. Het aanbod bevat naast schoenen en tassen ook riemen, sjaals, mutsen, caps en handschoenen.

EDC werd in 1998 opgericht als trendy, jonger zusje van Esprit. Onlangs is het merk losgekoppeld van het moederbedrijf en opereert het nu, vanuit een eigen hoofdkantoor, min of meer zelfstandig. Behalve kledingcollecties voor mannen, vrouwen en kinderen en schoenen en accessoires heeft EDC ook een bodywearlijn en de jeanslijn 'Red Rivet' die september vorig jaar werd gelanceerd.

Nimco House of Shoes is een Nederlandse schoenenketen met 40 vestigingen in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1904. De eerste winkel opende in 1971 en sinds 1984 is het bedrijf ook als franchiseformule actief. Nimco (Nimweegse combinatie) wil de komende vijf jaar uitgroeien naar ongeveer 70 vestigingen.

Edc