• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Een dag Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Een dag Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

INGEZONDEN MEDEDELING
Door FashionUnited

4 jun. 2015

Mode

Kom erachter hoe een dag eruit ziet tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam!

Doe je meest fashionable outfit aan en ga Amsterdam in. Begin de dag op een van onze Zalando presents 10 Days Downtown evenementen die worden georganiseerd in de stad op verschillende aansprekende locaties. Alle Downtown evenementen hebben kunst, cultuur, dans, theater, muziek en mode inzich. Een unieke manier waarmee de catwalk naar de sidewalk wordt gebracht. Vervolg na je bezoek aan bijvoorbeeld het EYE je trip naar de Westergasfabiek waar de catwalk shows plaatsvinden. Neem een hapje en drankje en proef de sfeer in de lounge op de hoofdlocatie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Alle modeliefhebbers en influentials komen in de lounge samen om de mode te vieren; wie weet wie je tegen komt!

Ga naar een show van een inspirerende designer en spot als eerste de nieuwste trends. Na de show kun je weer een borrel drinken en een dansje wagen. Een magische dag gevuld met mode! Jij kunt erbij zijn!

20% korting voor FashionUnited lezers tot en met 18 juni

FashionUnited is partner van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Daarom ontvangen FashionUnited lezers tot en met 18 juni een 20% korting op alle ticket categorieën voor shows die in de Gashouder plaatsvinden.

Om de korting te ontvangen:
* bezoek de actiepagina
* kies een show die in de Gashouder plaatsvind (actie niet geldig voor package deals)
* selecteer bij “speciale actie kiezen”: FashionWeek - FashionUnited actie
* gebruik de actiecode fashionunited15
* let op: de actie moet worden gekozen voordat de tickets worden geselecteerd, daarna wordt de korting berekend
* heel veel plezier!