• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Een shawl volgt de mode op de voet!
Een shawl volgt de mode op de voet!

Mode

Een shawl volgt de mode op de voet!

Door FashionUnited

2 jun. 2002

In de internationale modewereld worden shawls steeds belangrijker. Shawls zijn het aangewezen accessoire voor een eigen persoonlijk kledingaccent. Shawls onderstrepen de persoonlijkheid van de vrouw. Met een shawl voeg je iets toe. Shawls geven volop mogelijkheden tot afwisseling en speels gebruik van modetrends.

De grote couturiers brengen dan ook steeds meer shawls op de catwalks. Zij gebruiken de shawl veelal voor een extra accent, voor een stapje vooruit, voor het uitproberen van een nieuwe trend. De materialen, de kleuren en de dessins moeten precies datgene in zich hebben, dat morgen de mode bepaalt.

Een vrouw wil zich met haar kleding graag onderscheiden. Daarvoor is een shawl ideaal. Met dezelfde kleren kunnen tientallen combinaties worden gemaakt, door alleen de shawl te veranderen. Daar komt natuurlijk bij, dat een shawl heel wat goedkoper is, dan een modieuze blouse of jurk.

Met een shawl kan de vrouw dus voor weinig geld heel veel doen. Een vrouw kan een shawl dragen die bij haar stemming past, of ze draagt een shawl die mooi staat bij haar schoenen, haar broek of jurk. Een shawl kan ook in het haar gedragen worden, of als ceintuur.

Ook de leden van Koningshuizen hebben de shawl ontdekt. Prinses Maxima is daar een goed voorbeeld van.
De mogelijkheden met shawls zijn fantastisch, koninklijk en oneindig!