De duurste winkelstraat van Nederland, de PC Hooftstraat in Amsterdam, heeft er weer een nieuwe tassenwinkel bij. Deze week opende het Italiaanse tassenmerk Furla er de deuren van haar eerste Nederlandse vestiging. De opening van de Nederlandse Furla-winkel is door de liefhebsters van het merk met gejuig ontvangen. De eigenaresse van de Amsterdamse vestiging Marthe Ruijer vertelt dat de reacties zeer positief zijn. "Men is blij dat Furla nu eindelijk ook in Nederland te koop is" zegt zij en de winkel is in de eerste week dan ook al zeer goed bezocht.

De verslaggeefster die bekent nog nooit van het merk gehoord te hebben wordt dan ook wat verbaast aangekeken. Furla bestaat al 75 jaar, zo haast het sympatieke Italiaanse managementduo zich te vertellen, en Nederland is zo'n beetje het enige land waar het merk tot voor kort nog niet in een eigen winkel verkrijgbaar was.

Furla heeft eigen winkels en corners in 65 landen wereldwijd en adverteert in alle grote damesmodebladen. Over die andere tassenwinkel, Louis Vuitton, die enkele weken geleden op dezelfde PC Hooftstraat open ging, maakt Furla zich geen zorgen. "Die verkeren in een totaal andere prijsklasse", zegt Barbara Cebrelli, Export Area Manager van het merk en speciaal voor de Nederlanse opening overgekomen uit Italië.

Furla heeft een zeer uitgebreide tassencollectie. Cenerelli: "Furla richt zich op alle leeftijden. Wij hebben tassen voor meisjes van zestien tot vrouwen van zestig." De collectie is dan ook zeer gevarieerd. Van strak, klassieke modellen tot heel jong en speels aandoende exemplaren. Dit jaar heeft Furla haar assortiment nog verder uitgebreid en van het merk zijn nu ook schoenen verkrijgbaar. Daarnaast verkoopt Furla verschillende assecoires van riemen tot oorbellen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN