• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Eleonore de Ruuk in Londen

Eleonore de Ruuk in Londen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Nederlandse Eleonore de Ruuk zal begin augustus de lente/zomercollectie 2009 van haar label Eleonore de Ruuk presenteren op Margin, Londen. De Ruuk (1981) studeerde in 2004 af aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) waarna ze stages liep bij Sophia Kokosalaki en Martine Sitbon. In 2006 begon zij haar eigen label.

De collecties van De Ruuk bestaan uit kleding en accessoires voor mannen en vrouwen met als rode draad hoodies, die zij combineert met grappige items als een stropdas of rugzak. Ook verwerkt zij hoodies in jumpsuits en jurken. In januari van dit jaar won de ontwerpster de Ispo Brendnew Style Award. Zij showde haar kleding onder andere op Bread & Butter in Barcelona en Modefabriek in Amsterdam. Kleding van De Ruuk is te koop bij onder andere Shopper in Rotterdam en Piroschka Pink in Berlijn. Begin juni opent zij ook een webshop.

Margin wordt gehouden op 3, 4 en 5 augustus en is een beurs die nieuwe ontwerpers van streetwear de mogelijkheid biedt een groter publiek te bereiken. Zo is de beurs een - betaalbaar - platform voor nieuw talent.

Eleonore de Ruuk