• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Elle Womenswear naar Amsterdam Z.O.

Elle Womenswear naar Amsterdam Z.O.

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het modemerk Elle Womenswear opent vanaf juni 2004 de deuren van haar nieuwe showroom op de Keienbergweg te Amsterdam Z.O. Vanuit deze nieuwe locatie in Amsterdam zal het merk Europees verder worden uitgerold.

Na een intensieve verbouwing is de showroom vanaf juni toegankelijk voor agenten en detaillisten. De showroom krijgt een echte Elle uitstraling volgens het shop-concept van Elle, ontworpen door de franse architect Christian Biecher. Begin juli pakt L-unlimited de lancering en presentatie van de eerste Elle collectie voor zomer 2005 groots aan.

Ook het kantoor van L-unlimited en de sales activiteiten worden op deze centrale locatie geconcentreerd. Jeanine van Eerd, sales manager en Mandy Gipman, sales representative, zijn begin mei door L-unlimited aangetrokken. Zij zullen Elle Womenswear gaan vertegenwoordigen. Jeanine van Eerd was verantwoordelijk voor sales bij Armani en Bestseller. Mandy Gipman heeft haar strepen verdiend bij Episode en Mac.

Tot eind mei zal L-unlimited haar activiteiten nog uitvoeren vanuit het pand van Euretco Fashion B.V. te Houten.

Profielschets L-unlimited L-unlimited, licentiehouder van Elle Womenswear (Europa, exclusief het Verenigd Koninkrijk, en het Midden Oosten), is een werkmaatschappij van Euretco Fashion B.V. L-unlimited brengt een modieuze, elegante en vrouwelijke collectie voor de zelfstandige, modieuze vrouw in de leeftijd van 25 tot 39 jaar. De eerste Elle-collectie komt in het voorjaar van 2005 in Nederland en het Midden Oosten op de markt. Daarna worden de activiteiten Europees uitgebreid.

Voor meer informatie: L-unlimited B.V. Yvonne van Dormael, managing director Keienbergweg 36 1101 GC Amsterdam Z.O. Tel: 06 200 15187 / algemeen Tel. per juni (020) 312 13 30 E-mail: info@L-unlimited.com

Elle womenswear