• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Enthousiasme voor Bodyfashion modeshow

Enthousiasme voor Bodyfashion modeshow

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De bezoekers van de Bodyfashion Tradefair hebben dinsdagmorgen genoten van een spetterende modeshow. "Het is heel leuk dat lingerie op dansende modellen wordt getoont," vindt Yildiz (20). Atletisch, zwevend of gewoon lekker swingend met boa's en andere feestelijke attributen werd de ondermode voor de volgende zomer gepresenteerd. Nora (35) was onder de indruk van de blijheid en romantiek die ze zag op de catwalk. Schitterend!"

Ivonne (19) vindt de beurs minder spectaculair. Ze is student modevormgeving en mist creativiteit in de collecties en op de beurs zelf. "Het is wel aardig dat er paarse pilaren en zithoekjes zijn gemaakt voor de sfeer," meent Ivonne.

"Ik kom vooral op de beurs om me te oriënteren. Ik wil weten wat er speelt in de onder- en nachtmode," vertelt Vanessa (29), die freelance styliste is. "De badkleding is gelukkig leuk gekleurd en voor de prints is duidelijk gekeken naar de natuur. Ik hou wel van die vrolijke bloemen."

Saskia (24) vindt de geshowde setjes niet erg uitdagend, eerder degelijk. Wat ze wel erg prettig vindt is dat de broekjes de juiste plaatsen bedekken.

Tom (40) is wel enthousiast publiek: "De collecties bevatten leuke elementen. Wat men ervan vindt, hangt natuurlijk af van wat je gewent bent."

Bodyfashion