• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Euretco gelast seizoen 'kick off' af

Euretco gelast seizoen 'kick off' af

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Euretco Fashion heeft haar Kick off the Season mode evenement voor 2004 afgelast. Binnen de huidige marktsituatie ziet de organisatie te weinig draagvlak om dit evenement te organiseren. Euretco Fashion verwacht dat de economische ontwikkelingen een grote impact zullen hebben op het bezoekersaantal van de Kick off the Season en vreest dat leveranciers en ondernemers het zullen laten afweten.

Kick off the Season is een evenement voor verkoopmedewerkers van ondernemers binnen de modebranche. Het is een personeelsfeest waarbij men een beeld gepresenteerd krijgt van het komende verkoopseizoen. Euretco heeft het mode evenement drie keer eerder georganiseerd en voor 2005 zal opnieuw worden gekeken naar de mogelijkheden.

De Fashion Impression die Euretco Fashion tweemaal per jaar organiseert ter voorbereiding van het inkoopseizoen gaat wel door. Eerder heeft Euretco Fashion aangekondigd over te gaan tot een nieuw concept. 'More than trends!' is het nieuwe thema, waarbij trendpresentaties zullen worden gegeven door professionele trendwatchers.

Euretco