• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Falke koopt rechten Burlington

Falke koopt rechten Burlington

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Falke heeft alle rechten op het Amerikaanse merk Burlington overgenomen van Burlington Industries LLC. Daarmee heeft de Duitse beenmodeproducent het recht verworven op de productie en distributie van kleding, lederwaren en sieraden van het merk Burlington wereldwijd. Burlington blijft een zelfstandig merk binnen de Falke Group en behoudt het herkenbare ruitlogo.

Franz-Peter en Paul Franke, de eigenaars van de Falke Group, zijn zeer gelukkig met de overname. "Het merk Burlington past uitstekend in ons portfolio. Naast de duidelijke synergie tussen beide merken zien wij ook veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling."

Falke werd in 1895 opgericht door Franz Falke-Rohen. De huidige eigenaars behoren alweer tot de vierde generatie binnen het Duitse familiebedrijf. Van een sokkenproducent is Falke uitgegroeid tot een internationaal modebedrijf met een jaaromzet in 2007 van €195,5 miljoen.

Burlington werd in 1923 opgericht. Het merk is in ons land vooral bekend van de geruite sokken. Burlington Industries LLC is een full service organisatie voor kledingretailers en producenten. Het bedrijf produceert bijvoorbeeld ook matrassen, tapijt, beddengoed en katoen en denim voor kleding.

 

 

 

 

Burlington