• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Fashion Solution organiseert Shopmanager of the year Award

Fashion Solution organiseert Shopmanager of the year Award

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Werving- en selectiebureau Fashion Solution zet dit jaar wederom de 'béste shopmanager of the year 2007' in het zonnetje.

De Shopmanager of the Year Award is in het leven geroepen door Fashion Solution om meer aandacht te geven aan de onmisbare, hardwerkende shopmanager in de retailbranche. De shopmanager is onmisbaar als het gaat om goede resultaten, een goede presentatie van de producten op de winkelvloer en het aansturen, motiveren en trainen van medewerkers. Tegelijkertijd is het een functie die om veel inzet vraagt, ook in de weekenden. Met de Shopmanager of the Year Award wil Fashion Solution de shopmanagers in de schijnwerpers zetten.

Bedrijven of collega's konden hun beste shopmanager aanmelden op de site www.shopmanageroftheyear2007.nl

Er zijn dit jaar 14 kandidaten aangemeld. En honderden mensen hebben gestemd op hun shopmanager naar keuze. De winnaar is diegene die de meeste stemmen heeft ontvangen via de website shopmanageroftheyear2007.nl

1e prijs, een weekendje weg voor 2 personen, is gewonnen door Lianne van Alphen van Geddes & Gilmore uit Den Haag. Zoals haar team zegt: Zij verdient het!

2e prijs, een Redken haarstylingpakket, is gewonnen door Cindy Korver van Oilily uit Amsterdam.

3e prijs, een Redken haarverzorgingspakket, is gewonnen door Peter van de Vaart van Siebel uit Utrecht.

Fashion Solution is een zelfstandig en landelijk opererend werving- en selectiebureau in de fashion- en lifestylebranche. Het bureau, opgericht in 1998 door Francina van den Berg, werkt voor diverse nationale- en internationale ondernemingen. Ze hebben de afgelopen jaren honderden mensen succesvol aan een nieuwe uitdaging geholpen.

Francina van den Berg: 'En waar kan de uitreiking van de beste shopmanager of the year Award beter plaatsvinden dan op de Modefabriek? De vakbeurs waar hoge kwaliteit in een inspirerende omgeving hoog in het vaandel staat. Dit zijn ook de uitgangspunten van Fashion Solution.

fashion solution