• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Fashion Week Herenmode Herfst Winter 2019-20

Fashion Week Herenmode Herfst Winter 2019-20

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de nieuwste trends uit de Herfst/Winter 2019-20 Fashion Weken voor heren.

De catwalkexperts presenteren de belangrijke kleur-, print- en themamotieven uit de Europese Fashion Week evenementen voor heren. Vanuit Londen, Milaan en Parijs zullen drie onmisbare catwalklooks van invloedrijke ontwerpers inspiratie bieden voor uw volgende collectie. Ons uitgebreide, mondiale catwalkverslag en de bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u goed voorbereid bent om de juiste beslissingen te maken voor uw collectie.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie trends die bepalend zullen zijn voor de herenmode collecties voor Herfst/Winter 2019-20 en daarna. Kleuren fuseren organische tinten en koelere tonen voor een frisse kijk op basistinten in Earthly Industrial Tones, terwijl bij Cosy Comforts de knusheid van binnen naar buiten treedt met basisstukken voorzien van een comfortabele draai. Tie-Dye Diffusions benadert tie-dye effecten op een meer verfijnde manier met subtiele waterige diffusies.

Kleur - Earthy Industrial Tones

Basistinten grijs en bruin krijgen voor Herfst/Winter 2019-20 een koelere gloed. Deze koele tinten, toegepast op technische stoffen en glanzende afwerkingen, verlenen het klassieke utilitaire palet een industrieel tintje. Groenige tinten produceren een contrasterende organische invloed.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Feng Chen Wang, Private Policy, A Cold Wall, allen Herfst/Winter 2019-20

Print - Tie-Dye Diffusions

Tie-dye wordt verzacht door middel van verwaterde effecten, waardoor formele uitgesproken motieven een meer gedempte, draagbare optie worden. Met motiefherhalingen wordt de nadruk meer gelegd op weloverwogen plaatsingen dan op de klassieke ‘all-over’ motieflook.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Feng Chen Weng, Les Hommes, Liam Hodges, allen Herfst/Winter 2019-20

Thema - Cosy Comforts

Ontstaan uit de landelijke thema’s van het vorige seizoen, verlenen tactiele texturen een element van comfort aan kleding en een knus gevoel aan alledaagse stukken. Overdreven grote silhouetten en lagen omhullen het lichaam en bieden bescherming tegen het winterse weer.

Images courtesy of Trendstop, left to right: Sunnei, Fumito Ganruy, OAMC, all Fall/Winter 2019-20

Exclusieve aanbieding: Herfst Winter 2019 Men’s Fashion Week Trends Live

Lezers van FashionUnited worden uitgenodigd om deel te nemen aan onze online Trendstop Live Sessie op 24 januari om 16.00 uur GMT/11.00 EST. Het onderwerp van de discussie wordt ‘Herfst Winter 2019 Fashion Week voor Heren Trends’, gepresenteerd door Trendstop CEO Jaana.

U kunt zich hier aanmelden om de sessie link per email te ontvangen. Geniet van de sessie!

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Fashion Week
Herenmode
Trends
Trendstop