Mode biedt nieuwe uitdagingen met inspirerende toepassingen waarbij moderne technologie voorop staat voor alle betrokken partijen. FashionFastForward geeft hiervoor een aanzet om het modebeeld te vernieuwen door de communicatie tussen ontwerper en consument te verstevigen en nieuwe technologie te implementeren. Ook de detailhandelaar wordt niet vergeten en krijgt via FashionFastForward nieuwe producten en services aangeboden.

Voor de drie doelgroepen heeft FashionFastForward de volgende diensten en producten ontwikkeld:

Consumenten: Kleding en accessoires van jonge getalenteerde Nederlandse ontwerpers die op maat (tailormade) en op verzoek (Production On Demand) worden geleverd via een website en binnenkort ook via zogenaamde modezuilen. Deze zuilen zijn als shop-in-shop formule verkrijgbaar. Het pasklare ontwerp wordt door een bodyscan en stylingadvies helemaal volgens de normen en behoeften van de consument gemaakt.

Ontwerpers: Voor ontwerpers heeft FashionFastForward een programma ontwikkeld waarin zij tot cultureel ondernemer kunnen uitgroeien. Eén van de doelstellingen van FashionFastForward is de promotie van het Nederlandse modeontwerp en daarom heeft zij samen met de Beroepsorganisatie van Nederlandse Ontwerpers een programma samen gesteld waarin de belangrijkste vraagstukken voor pas afgestudeerde ontwerpers kunnen worden opgelost.

Detailhandelaar: · Presentaties door fotoshoots / fashionclips die dynamisch het imago van de onderneming in lifestyle impressies weer geeft. · Webomgevingen of een aanvullende verkoopomgeving met bij behorende logistiek. Het internet vormt steeds meer een uitdaging voor de detailhandel om via B2B oplossingen te vinden voor aan tijd en ruimte gebonden communicatie problemen. Nieuwe items kunnen sneller over het voetlicht verschijnen, bestellingen worden makkelijker en sneller afgehandeld. Ook de overheid heeft dit al enige tijd als speerpunt in haar economische beleidsprogramma staan waardoor de export bevorderd kan worden.

Voor de detailhandelaar heeft FashionFastForward een CD-Rom ontwikkeld waarop de producten voor het B2B cicuit in beeld worden gebracht en waarop aangegeven is hoe besteld kan worden. Tevens staan daar alle andere mogelijkheden op die FashionfastForward biedt aan de detailhandelaar.

Voor meer informatie of het bestellen van de CD-rom kunt u contact opnemen met: FFF@FashionFastForward.com Tel. 020-6221091

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN