• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • FashionFastForward staakt activiteiten

FashionFastForward staakt activiteiten

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Sinds eind mei is FashionFastForward gestopt met haar activiteiten. De website is uit de lucht. FashionFastForward gaf aanzet om het modebeeld te vernieuwen met behulp van internet door de communicatie tussen ontwerper en consument te verstevigen en nieuwe technologie te implementeren. Het initiatief werd door de overheid gesubsidieerd.

FashionFastForward onderscheidde drie doelgroepen aan wie de volgende diensten en producten werd aangeboden:

Consumenten: Kleding en accessoires van jonge getalenteerde Nederlandse ontwerpers die op maat (tailormade) en op verzoek (Production On Demand) worden geleverd via een website.

Ontwerpers: Voor ontwerpers had FashionFastForward een programma ontwikkeld waarin zij tot cultureel ondernemer kunnen uitgroeien.

Detailhandelaar: * Presentaties door fotoshoots / fashionclips die dynamisch het imago van de onderneming in lifestyle impressies weer geeft. * Webomgevingen of een aanvullende verkoopomgeving met bij behorende logistiek.

Initiatief neemster Annelies Nuy is per juni actief voor BNO, de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers. BNO is de vereniging van professionele ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Deze zijn actief binnen diverse disciplines: grafisch ontwerpen, interactief ontwerpen, industrieel ontwerpen, verpakkingsontwerpen, ruimtelijk ontwerpen, mode en styling, en illustratie. De BNO vertegenwoordigt 2300 individuele ontwerpers en 200 ontwerpbureaus.

Vermoedelijk wordt het initiatief in de toekomst binnen BNO verder uitgewerkt. In verband met de nieuwe werkzaamheden van Annelies Nuy is zij bereikbaar op annelies@bno.nl

fashionfastforward