Fendi viert 90-jarig bestaan bij Trevi Fontein in Rome

Het Italiaanse modehuis Fendi brengt een ode aan de stad Rome tijdens de 90e verjaardag van het label. Op donderdag 7 juli zal Fendi de nieuwe collectie, die ontworpen is door Karl Lagerfeld en Silvia Venturini Fendi, showen bij de iconische Trevi Fontein.

“Een modeshow bij de Trevi Fontein is de beste manier om de negentigste verjaardag van Fendi te vieren, omdat het onze roots en DNA verbeeldt, terwijl het uiting geeft aan creativiteit en vakmanschap,” zegt voorzitter en CEO Pietro Beccari tegen WWD. “De Trevi Fontein is een unieke plek en representeert Fendi’s behouden van waarden, traditie en historische patronage terwijl er vooruitgekeken wordt naar de toekomst.”

Het is niet zomaar dat Fendi voor de Trevi Fontein kiest; het modehuis investeert al sinds 2013 in verschillende fonteinen in de stad Rome. Recentelijk heeft het modehuis 300.000 euro neergeteld voor de restauratie en conservatie van 4 verschillende fonteinen, die onderdeel zijn van het Fendi for Fountains Project. In 2013 financierde het modehuis maar liefst 2,18 miljoen euro aan 4 andere fonteinen, waaronder de restauratie van de Trevi Fontein.

Beeld: Fendi

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN