Filippa K zet samenwerking met Little Liffner voort

De samenwerking met het Zweedse accessoiremerk Little Liffner is Filippa K goed bevallen. Daarom zullen de twee labels hun krachten blijven bundelen, en er komt in het voorjaar een nieuwe capsule collectie in de winkels.

De capsule collectie Little Liffner for Filippa K II bestaat uit twee handgemaakte handtassen: een kleine zadeltas en een grote veelzijdige etui met afneembare ketting. De ontwerpen zijn een mix van ruwe canvas en bruin kalfsleer, beiden afkomstig uit Italië. De collectie zal in het voorjaar van 2016 verkrijgbaar zijn via de flagshipstores van Filippa K en de webwinkels van zowel Filippa K als Litte Liffner.

Filippa K zet samenwerking met Little Liffner voort

Nina Bogstedt, creatief directeur Filippa K, laat weten: "We vonden het werken aan de eerste collectie geweldig, en het was leuk om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen en werken met een cognac-kleurig leer naast ons lichte kleurenpalet van de lente-/zomer collectie 2016. Het werd prachtig.”

Filippa K zet samenwerking met Little Liffner voort

Paulina Liffner von Sydow, oprichter en designer van Little Liffner, vult aan: “Ik ben blij dat we de samenwerking met Filippa K blijven voorzetten in de lente en dat we onze overeenkomsten verkennen. Hun typische stijl van zacht minimalisme is een must voor mij en werkt vooral goed voor de lentecollectie; het toevoegen van een sportief element aan het product. "

Beeld: Filippa K x Little Liffner


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN