Finalisten Fashion Makes Sense Award bekend

De genomineerden voor de Fashion Makes Sense Award van Fashionclash zijn bekend. De stimuleringsprijs voor jonge designers wordt op 12 oktober aan één van de tien finalisten uitgereikt. Dat meldt de organisatie.

Fashionclash riep de Fashion Makes Sense Award voor jonge ontwerpers met innovatieve en duurzame ideeën afgelopen zomer in het leven. De deelnemende finalisten maken kans op de jury- en publieksprijs. De juryprijs bedraagt 2.500 euro en de publiekswinnaar gaat naar huis met een bedrag van 500 euro. Deze ontwerpers maken kans op de overwinning: CHAIN., Investigation 8/8, JUDITH vanvliet, Mukashi Mukashi by Birutė Mažeikaitė, PAVERT, Ridicule, STRIKKS, Studio MEN, Vera de Pont en VERENA KLEIN.

Geïnteresseerden in het initiatief konden tot vorige maand schetsen van vijf outfits en een video over het idee insturen naar Fashionclash. Hieruit werden de tien besten gekozen, die nu daadwerkelijk een outfit moeten ontwerpen met een budget van 350 euro. Deze worden tijdens de Dutch Earth Week, die loopt van 21 tot en met 29 oktober, gepresenteerd in het Forza Fashion House in Maastricht.

Beeld: Fashionclash Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN