• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Flip-flop, flip-flop.......

Flip-flop, flip-flop.......

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Flip-flops, zo worden teenslippers in Amerika genoemd. Een toepasselijke naam voor dit vrolijke schoeisel dat inderdaad een klepperend geluid maakt als je loopt. Zomer 2003 wordt een kleurrijke zomer en de slippertjes zijn weer helemaal terug. Je kunt kiezen uit een keur aan vrolijk gekleurde exemplaren.

Verschillende modemerken hebben teenslippers in hun collecties opgenomen. Nieuw op de Nederlandse markt is het Brazilliaanse merk Havaianas (opgericht in 1962) dat inmiddels synoniem staat met trendy maar eenvoudige rubber slippers. De slippers van dit merk zijn uitgevoerd in frisse contrastkleuren of bedrukt met bloemen en trendy motieven.

Als je meer van warme aardetinten houd, dan kun je onder meer terecht bij accessoirespecialist Sarlini. Sarlini heeft leuke slippers in de zomercollectie opgenomen met spannende tijgerprints of kleurrijk gestreept in warm rood, oker en bruin.

Verder heeft een aantal populaire modelabels deze zomer een chique versie van de slipper uitgebracht. Zo zijn van Guess slippers verkrijgbaar in donkerbruin leer, waarvan de bandjes over de voet bijeen worden gehouden met een koperkleurige ring. Bij andere versies zijn de bandjes versierd met glanzende steentjes of schelpjes of zelfs met (nep)koeienbont!

Havaianas (vanaf 18,50 euro) o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Invito, Score en Sissy Boy.

 

 

 

 

Schoenen