• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Forum bestaat dit najaar 5 jaar

Forum bestaat dit najaar 5 jaar

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Dit jubileum wordt gevierd met een groepsreis naar Hong Kong & Macau in november en een zeer speciaal Forum feest begin januari 2003.

De forum groep organiseert elk jaar een groepsreis. Zo is de groep geweest in Londen, Milaan & Barcelona. Bij de oprichting van Forum hebben de starters aangegeven bij het eerste jubileum een grote reis te willen maken. En dit is dan Hong Kong & Macau geworden. Tijdens de reis worden natuurlijk alle belangrijke bezienswaardigheden bezocht, maar ook vele productieunits waar de topmerken produceren en natuurlijk zal men uitgebreid shoppen in het gigantisch winkelparadijs.

Vijf jaar geleden is het idee "Forum" geboren. Het was een initiatief van Hans Gaillard en Ronald Nordemann. Deze twee hebben in juli 1997 de koppen bij elkaar gestoken. Direct daarna is er een werkgroep van 6 oprichters aan het werk gegaan. 24 november 1997 is de groep definitief opgericht. De groep bestond toen uit 10 leden.

De afgelopen 5 jaar is zeer positief verlopen. Op dit moment zijn er ruim 50 leden bij de Forum groep aangesloten en daarnaast enkele gastleden. Dus je kunt zeggen dat het opstarten van deze nieuwe mannenmode groep zeer succesvol is verlopen en dat deze in een zekere behoefte voldoet. Zeer zeker als je dan kijkt naar het aantal ondernemers die zich nog willen aansluiten. In bepaalde regio's zit Forum gewoon vol, maar er is zeker nog ruimte in sommige gebieden. Forum wil uiteindelijk naar maximaal 60 leden.

De groep krijgt nog steeds veel aanmeldingen vanuit de grote inkoopcombinaties. Reden is vaak dat men daar concurrentie voelt in eigen huis. Daarnaast is er een sterke behoefte gekomen aan een persoonlijke begeleiding binnen een niet te grote gemoedelijke groep gelijkgerichte ondernemers. In de huidige tijd waar alles op z'n kop gaat kan een ondernemer niet overleven zonder de steun van een professionele groep.

Het is opvallend dat Forum zoveel jonge ondernemers binnen zijn bestand heeft. Dit heeft als voordeel dat de groep snel vooruit wil en kan. Forum wordt daarbij minder dan andere groepen belemmerd door ervaringen uit het verleden.

Belangrijke punten binnen Forum: * Geen verplichtingen. ( Men doet vanzelf mee als men er achter staat ) . * Beleid van de groep wordt door de Forum ondernemers zelf bepaald. * Een sterk eigen Privat label. * Een zeer scherp eigenbeheer aanbod van de kernleveranciers. * Een zeer sterk promotiepakket in de vorm van 6 mailingen per seizoen. * Een "echt" bonussysteem met vrijwel alle kernleveranciers. * Themadagen waar ontwikkelingen in de markt worden besproken. * Wekelijkse info's met marktinformatie. * Bedijfsvergelijking gratis voor alle leden.

Info betreffende de Forum groep; Hans Gaillard.

Forum Group
men's fashion fair
mens fashion fair