• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Forum Group blijft toch bij Intres

Forum Group blijft toch bij Intres

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Ondanks de harde woorden die Forum Group-bestuurder vorige week sprak over het vertrek van de groep bij retailserviceorganisatie Intres, zal de ondernemersgroep de samenwerking met Intres naar alle waarschijnlijkheid toch voortzetten. Dat zegt directeur Henk Havinga van Intres na intensieve gesprekken met de Forum Group. "De overeenkomst met de Forum Group is op een aantal inhoudelijke punten aangepast. Er resten nog enkele kleine punten, maar de voortgang is nagenoeg zeker."

Vorige week nog liet de Forum Group weten vastbesloten te zijn de samenwerking met Intres te beëindigen. Het bestuur had zelfs bij de notaris een nieuwe organisatie opgericht, onder de naam Detailhandelscoöperatie Forum Group U.A.

Havinga beschouwt de kwestie als een leerzame ervaring: "Achteraf is het makkelijk om te bedenken hoe deze zaken voorkomen hadden kunnen worden, maar onenigheid komt in de beste huwelijken voor. Voor ons staat het belang van de individuele ondernemer voorop."

Bestuurder Herman Nijpels wilde niet reageren op de hernieuwde samenwerking. Binnenkort zullen de Forum Group en Intres een gezamenlijke reactie naar buiten brengen.Forum bestaat nu uit 63 leden met in totaal 80 vestigingspunten. De Forum Group werd acht jaar geleden opgericht en maakt sinds juli 2003 deel uit van de organisatie Intres.

Forum Group
Intres
men's fashion fair
mens fashion fair