Fred de la Bretonière x Yara Michels

Schoenen- en tassenmerk Fred de la Bretonière heeft social influencer Yara Michels gestrikt voor een samenwerking. De twee hebben samen een espadrille-collectie ontworpen.

Fred de la Bretonière x Yara Michels

De espadrilles zijn uitgevoerd in bordeauxrood, roze en zwart-wit. De sleehakken zijn zelf te costumizen met verschillende linten en koorden om de enkels; bij ieder paar sleehakken wordt een extra set koorden meegeleverd. De espadrilles zijn met de hand gemaakt in de ateliers van Fred de la Bretoniere, in het zuiden van Spanje.

Fred de la Bretonière x Yara Michels

Nathalie Gadeyne, marketing manager van Fred de la Bretoniere: “De stijl van Yara past erg goed bij het merk DNA van Fred de la Bretoniere. Casual elegant, met aandacht voor ontwerp en craftmanship.”

Fred de la Bretonière x Yara Michels

Michels laat weten: “In deze capsule collectie zit iets voor iedereen; of je nou houdt van dressed up of dressed down en iets zoekt voor overdag of een feestje. Net als veel vrouwen, vind ik het interessant om te spelen met stijl. Soms ga ik voor funky en uitgesproken, soms kies ik voor nonchalant en chique. Bij elke stemming past een andere schoen.” Ze vervolgt: “Mijn favoriete verrassing is dat je verschillende linten in de sleehakken kunt dragen. Dat past bij de vrouwen die ik bewonder. Vrouwen die weten wat ze willen en op een unieke manier in het leven staan.”

Fred de la Bretonière x Yara Michels

De espadrilles kosten 99,95 tot 129,95 euro per paar en zijn vanaf mei verkrijgbaar.

Fred de la Bretonière x Yara MichelsFred de la Bretonière x Yara Michels

Onlangs lanceerde Fred de la Bretoniere een nieuw winkelconcept, dat gepresenteerd werd in de winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. FashionUnited sprak daar CEO Dennis Mok over de nieuwe inrichting. Lees ook: Dit is het nieuwe winkelconcept van Fred de la Bretonière

Beeld: Fred de la Bretonière

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN