Het Italiaanse modehuis Furla opent in de komende twee jaar 20 nieuwe winkels waarvan twee in Nederland en een in België. Het afgelopen jaar zijn er internationaal negen nieuwe Furla-winkels geopend. De winkels in Nederland komen in Amsterdam: er komt een Furla-corner in Metz&Co in de Leidsestraat en één Furla-winkel in de P.C.Hoofdstraat. De Belgische Furla-winkel komt in Brussel.

Furla bezit goedlopende winkels in Italië, Frankrijk, Japan en New York. Onlangs ging een tweede vestiging in New York open, in de trendy wijk SoHo. Het bedrijf hoopt daar een nieuwe, jongere generatie consumenten aan te trekken.

Furla kleding is vrouwelijk en functioneel menen Italiaanse vrouwen al 70 jaar. Geen wonder dat het Italiaanse familiebedrijf momenteel druk bezig is zijn internationale aanwezigheid te vergroten om te proviteren van de huidige trend die een zachtere,vrouwelijke manier van kleden dicteert. Furla werd in 1927 opgericht en is gevestigd in Villa Bellaria, dicht bij het centrum van Bologna. Het merk domineert sinds de 18e eeuw Bologna's modegeschiedenis als producent van accessoires.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN