• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • GANT BABY: een totaal nieuwe kijk op babykleding

GANT BABY: een totaal nieuwe kijk op babykleding

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Gant heeft gezinsuitbreiding gekregen. Naast de men's en boyscollectie introduceert Gant dit najaar een complete baby collectie. Ouders die nu wel eens wat anders voor hun kleine willen dan het eeuwige roze en lichtblauw zijn vanaf dat moment aan het goede adres. Kleding voor kinderen van drie maanden tot twee jaar met een optimaal draagcomfort, kwaliteit en praktische functionaliteit.

Om geheel in stijl te blijven met de zo succesvolle "American GANT look", is er gekozen voor heldere, moderne rood- en blauwtinten, die afgewisseld worden met ecru's, maar ook met klassiek grijs en beige. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste katoensoorten en de zachtst aanvoelende fleecestoffen waarin de baby's zich gegarandeerd prettig en geborgen voelen.

Omdat in de collectie ook miniatuuruitvoeringen van kledingsstukken uit de diverse GANT- collecties zijn opgenomen, zullen moderne ouders zeker tegen hun favoriete kleding en andere leuke zaken aanlopen, wanneer ze voor hun kroost gaan shoppen. Geheel in de lijn met de Ivy League collectie, zijn er bijvoorbeeld ruimzittende babypakjes met geborduurd GANT logo en pakjes die gemaakt zijn van hetzelfde materiaal dat ook gebruikt wordt voor de gestreepte rugbyshirt, met dezelfde typische kraag in contrasterende kleur en met praktische drukknopen aan de binnenzijde van de pijpjes; wel zo handig als er luiers verwisseld moeten worden.

Een lijn van superzachte sweatshirts, sweatbroeken, jacks met capuchons en rugbyshirts geeft niet alleen een sportief tintje aan de babycollectie, maar speelt ook in op de wensen van actieve ouders en stoere baby's. Om het draagcomfort, de veiligheid en het gemak van het aankleden te verbeteren, zijn de capuchons en taillebanden voorzien van elastiek en worden er drukknoopsluitingen toegepast op schouders of voorpanden van sweatshirts. Leuke Gant logo's, grote G's en "stars and stripes" versterken het levendige, energieke beeld.

Voor een frisse, nieuwe look in de babymode introduceert GANT BABY een paar geklede opties voor bijdehante dreumesen. Klassiek en toch ultracomfortabele rib- of twillbroekjes met elastische tailleband, achterzakjes en nepritsjes zorgen voor een ultrastoere uitstraling wanneer ze gecombineerd worden met een zacht aanvoelend houthakkersjack van geruwde twill.

Ook als de temperatuur daalt, hoeven ouders zich geen zorgen te maken, want de warme, fijn aanvoelende fleeceparka's, sweatshirts en overalls van GANT BABY kunnen wel wat kou hebben en zorgen ervoor dat uw baby het lekker warm heeft en zich op zijn gemak voelt. Verder is er een unieke en op-en-top functionele fleece-overall met capuchon die zich heel gemakkelijk laat omtoveren in een soort slaapzak dankzij een rits aan de binnenzijde van de pijpen.

Om het u gemakkelijk te maken biedt de collectie van GANT BABY verder nog de keus uit een serie winteraccessoires in dynamisch rood, blauw en geel fleece. Buidelachtige wanten, traditionele mutsen en met geborduurde logo's versierde vliegeniersmutsen met oorkleppen en kinbandje completeren de nieuwe, superstijlvolle look van de GANT BABY collectie.

Gant