Gant, het toonaangevende merk in casual wear voor mannen en jongens, breidt de activiteiten in de Verenigde Staten sterk uit.
Op 5 september opent de flagshipstore op de "golden mile" van Fifth Avenue in New York opnieuw zijn deuren na een totale verbouwing en een uitbreiding naar een winkeloppervlak van 540 m2. Op dezelfde datum vindt de opening plaats van een tweede store in New York, op Wooster and Spring in Soho.
Eind november volgt een derde store. In het prestigieuze winkelcentrum The Bal Harbour Shops in Zuid-Florida. Ook deze winkel zal geheel worden uitgevoerd volgens het nieuwe Gant Store concept en hetzelfde aanbod hebben als de andere 140 Gant Stores worldwide.

Eind februari van het volgend jaar wordt een vierde Gant Store geopend in het Boca Centre, het grootste winkelcentrum van Florida. "De markt in Zuid-Florida is één van de meest opwindende in de Verenigde Staten",zegt Ari Hofffman, directeur van de Gant U.S.A. Corporation. "De consument is internationaal gericht, welgesteld en is gevoelig voor het lifestyle-imago dat Gant uitstraalt. Gant past prima bij de levensstijl in Florida."
Gant U.S.A. is een volle dochter van Gant A.B. in Zweden.
Gant A.B. is sinds betrekkelijk korte tijd eigenaar van Gant na overname van de aandelen van de Phillips Van Heusen Corporation, met hulp van het Franse LVMH. Gant wordt in de Benelux geïmporteerd en gedistribueerd door de Fashion Concept Group in Eemnes (Laren).

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN