• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Genomineerden retailprijs bekend

Genomineerden retailprijs bekend

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Van de Belt Modewereld uit De Wijk en Konijnendijk Mode uit Zuid - Beijerland zijn genomineerd voor de Visa retail jaarprijs in de categorie Beste Zelfstandige Winkel. De uitslag wordt bekendgemaakt op 31 oktober tijdens het Visa Retail Gala.

In de categorie beste winkelketen zijn geen modezaken genomineerd. In deze categorie gaan Selexyz , Primera en het Visgilde de strijd met elkaar aan. In de categorie Beste Zelfstandige Winkel moeten Van de Belt Modewereld en Konijnendijk Mode het opnemen tegen Saton Optiek uit Katwijk aan Zee.

Hiermee zijn de genomineerden voor de juryprijzen bekend, maar het publiek kan nog winkels nomineren voor de publieksprijzen tot 1 oktober. Tijdens het Visa Retail Gala worden ook de Zilveren Retail Jaarprijzen uitgereikt in de categorieën Design, Service, Innovatie en Beste Starter.

De Stichting Retail Jaarprijs werd twaalf jaar geleden opgericht om het imago van de detailhandel te verbeteren en het 'formuledenken' onder retailers te stimuleren. De prijs wordt toegekend door een onafhankelijke jury die onderzoek doet naar klanttevredenheid van de kanshebbers en een bezoek brengt aan de kandidaten.

Retail