• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Get inspired for winter 2006/2007

Get inspired for winter 2006/2007

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op maandag 20 juni 2005 zal Li Edelkoort haar visie geven op de trends voor het winterseizoen 2006/2007. Laat u inspireren door de audiovisuele trendpresentatie getiteld 'playing with dolls'.

De presentatie is gebaseerd op momenten uit ons jonge leven waarin we in ons spel onze eerste gevoelens voor stijl en fashion ontluiken. Momenten waarin onze persoonlijkheid zich voor het eerst uit en we blijheid beleven door de vrijheid in keuzes en mogelijkheden. Centraal in deze prachtige presentatie staat een terugkeer naar deze beleving van plezier en vrijheid en zijn weerslag in mode.

Het programma wordt vervolgd met een lezing door Susanne Piët, getiteld: "je ego als etalagepop, must-make-overs maken een markt". Centraal hierin staat het marktrelevante onderscheid tussen de behoefte die een ieder van ons heeft om niet alleen "zichtbaar", maar zeker ook "onzichtbaar" te zijn voor onze omgeving.

Daarnaast is er de unieke gelegenheid om tijdens een diner met Li Edelkoort gezamenlijk te brainstormen over de strategische onderwerpen van uw keuze. De inleiding van deze meeting zal gebaseerd zijn op de "playing with dolls" trendpresentatie.

Wilt u deze zeer interessante dag bijwonen? Voor nadere informatie en/of inschrijving kunt u zich wenden tot Appletizer, 020-5305380 of www.appletizer.nl

Appletizer