• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Geur- en cosmeticalijn voor Rocawear

Geur- en cosmeticalijn voor Rocawear

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Rocawear gaat een geur- en beautylijn op de markt brengen. Daartoe heeft het Amerikaanse kledingmerk van hip-hop ster Shawn 'Jay-Z' Carter een overeenkomst gesloten met Elizabeth Arden Inc. De licentieovereenkomst betreft een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van geurlijnen voor dames en heren, cosmetica en een verzorgingslijn. Wanneer de nieuwe lijn op de markt komt of hoe die gaat heten is nog niet bekendgemaakt.

Rocawear is een van de grootste 'celebrity' merken in de VS. Naast de kledinglijnen voor volwassenen heeft het bedrijf ook verschillende andere merken uitgebracht. Zoals Kids Headquarters voor kinderen, Signature voor tieners, Endurance voor grote maten, Nas Industries voor hoeden en petten, Lucas Designs voor sieraden, M. London met tassen en riemen, Gina Group voor sokken en sandalen, Gordon & Ferguson voor suède jacks en jassen met bont, Brandon Thomas voor zonnebrillen en Col ors voor reguliere brillen. Volgens het Amerikaanse modevakblad WWd genereert het bedrijf een jaaromzet van zo'n $700 miljoen.

Het is niet de eerste keer dat Elizabeth Arden met een beroemdheid samenwerkt. Zo bracht het cosmeticaconcern eerder met succes geurlijnen op de markt met Elizabeth Taylor, Mariah Carey en Britney Spears.

 

 

 

 

 

 

Roca