• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Global Fashion Image Library wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie

Global Fashion Image Library wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

22 feb 2019

Mode

Meer dan een miljoen professionals gebruiken het FashionUnited netwerk en kunnen nu beelden vinden en delen in de enorme database van foto’s met modethema's. Dankzij kunstmatige intelligentie herkent het nieuwe LookBook de inhoud van beelden en voegt het automatisch de juiste tags toe. Hierdoor kunnen visuals moeiteloos worden geüpload en gecategoriseerd, waardoor zoeken en delen snel en intuïtief verloopt.

Talloze gebruikers hebben de afgelopen jaren duizenden afbeeldingen geüpload waarbij het doel nu is om eind dit jaar meer dan 1 miljoen afbeeldingen in de database te hebben staan. Naast door gebruikers gegenereerde inhoud voegt een vast team afbeeldingen toe van modemusea en mode instituten om de modegeschiedenis eeuwig te bewaren en om toekomstige mode van inspiratie te voorzien.

De gebruiksvriendelijke website bevat afbeeldingen van modeshows, designer collecties, portfolio's van fotografen, product shoots, modescholen en bedrijfsarchieven. Het Lookbook voorziet in de behoefte van de branche aan een efficiënte visuele tool en helpt om de industrie efficiënter en transparanter te maken waarbij het gebruikers inspireert om samen te werken.

Deel design en vind inspiratie op het FashionUnited LookBook!

Artificial Intelligence
Beeldbibliotheek
FASHIONUNITED
Global Fashion Image Library
Kunstmatige Intelligentie
LookBook