• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Goed zaken doen in Aalsmeer

Goed zaken doen in Aalsmeer

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Aalsmeer is uitgeroepen tot de beste zakenstad van het jaar. Bedrijven in Aalsmeer zetten goede winstnoteringen neer, kennen een prima betalingsmoraal en scoorden het beste op financiële soliditeit. Dat blijkt uit onderzoek dat het zakenblad Bizz, internetplatform zibb.nl, en handelsinformatiebureau Dun & Bradstreet hebben gedaan. Het is de tweede keer dat de stad Aalsmeer als winnaar uit de bus komt.

 

In 1999 stond de stad ook op één. Meer dan 74% van de bedrijven in die stad is winstgevend en 36% maakt zelfs een winstgroei door ten opzichte van het jaar ervoor. De winst, winstgroei, soliditeit, betalingsgedrag en het aantal startende bedrijven bepalen de rangorde van de top-100. Opvallend is dat in de toptien van de ranglijst geen grote steden te vinden zijn. Goes, Oldenzaal, Veghel en Weert zijn de plaatsen die ook in de top vijf staan.

Sittard voerde vorig jaar de ranglijst aan maar is nu diep teruggezakt naar de 76e plaats. De winsten van de bedrijven in de Limburgse stad vielen dit jaar tegen.

Handel