• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Grand Finale Jubileumjaar Frans Molenaar

Grand Finale Jubileumjaar Frans Molenaar

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het jubileumjaar van Frans Molenaar wordt op 12 september a.s. afgesloten met de presentatie van de 80 e couture collectie najaar/winter 2005-2006 tijdens een speciaal Fashion Event in Amsterdam. Voor deze gelegenheid wordt de Amsterdam Convention Factory omgetoverd tot Fashion Factory. De industriële omgeving van de oude Stork fabriek vormt een prachtig decor en zal mooi samengaan met de stijl, het design en de elegantie van de collectie die getoond wordt.

Deze bijzondere Grande Finale is de kroon op het werk van Frans Molenaar die in 2005 zijn jubileum viert vanwege zijn 65 e verjaardag, omdat hij 45 jaar couturier en 10 jaar glasontwerper is én omdat de Frans Molenaarprijs voor de 10 e keer is uitgereikt. Tijdens dit Fashion Event wordt niet alleen de 80e couture collectie getoond, ook de fototentoonstelling met 45 jaar couture in levensgrote foto's is tijdens dit Fashion Event nog een keer te zien. Deze overzichtstentoonstelling was eerder dit jaar al te zien in het Centraal Museum te Utrecht.

De presentatie van deze 80e collectie is meer dan alleen de presentatie van de collectie najaar/winter 2005-2006. Er worden niet alleen meer ontwerpen dan normaal geshowd op een enorme catwalk, maar de hele ambiance van dit topevenement heeft de allure die in Parijs en Milaan vanzelfsprekend is. Een evenement waar modeminnend Nederland graag gezien wil worden!

Er is een middag- en een avondshow waarbij alle gasten vooraf feestelijk worden ontvangen en tevens zijn uitgenodigd voor de After Party, met daarbij de mogelijkheid om dit uit te breiden met een Diner of High Tea. Normaal gesproken zijn de shows van Frans Molenaar alleen bij te wonen voor genodigden, dit keer is het ook mogelijk om kaarten te bestellen voor het bijwonen van één van de shows .

All inclusive toegangsbewijzen zijn te bestellen bij: TopTicketline: 0900-3311332 (0,45 p.m.) Voor meer infomatie omtrent het Fashion Event en de bijbehorende arrangementen: www.fransmolenaar.nl

fransmolenaar