Groei Batavia Stad Fashion Outlet geeft werkgelegenheid forse impuls

Outlet organiseert Fashion Job Fair om aan groeiende vraag naar winkel- en horecapersoneel te voldoen

Op woensdag 22 februari 2017 organiseert Batavia Stad Fashion Outlet voor de derde keer op rij de Fashion Job Fair. Samen met FashionUnited brengt het outlet centre werkzoekenden in contact met ruim veertig internationale modemerken, waaronder Hugo Boss, Michael Kors, SuperTrash en Under Armour. Zowel topmerken die reeds in de outlet te vinden zijn, als merken die zich in april 2017 in het centre vestigen, zijn op zoek naar (assistent) store managers, parttime en fulltime verkoopmedewerkers en horecapersoneel. De Fashion Job Fair biedt ambitieuze werkzoekenden de kans om in contact te komen met recruiters van de deelnemende modemerken en horeca, om zo in aanmerking te komen voor één van de circa honderd vacatures.

Groei Batavia Stad Fashion Outlet geeft werkgelegenheid forse impuls

Bijdrage aan werkgelegenheid in mode- en retailbranche

Met de opening van 45 nieuwe winkels en restaurants in april 2017 verwelkomt het outlet centre opnieuw internationale topmerken. Daarmee is het een van de grootste publiekstrekkers van Nederland en biedt het een zeer aantrekkelijke, dynamische werkomgeving. "Wij zijn blij onze nieuwe en bestaande merkpartners, na succesvolle eerdere edities, wederom te kunnen faciliteren in de zoektocht naar kwalitatieve versterking van hun teams. We vinden het als Batavia Stad Fashion Outlet belangrijk om bij te dragen aan het creëren van werkgelegenheid in de mode- en retailbranche. Met de uitbreiding van het merkenportfolio in april 2017 speelt Batavia Stad in op het grote aantal werkzoekenden binnen deze branches", aldus Patrick Jansen, Centre Director van Batavia Stad Fashion Outlet.

Met de oplevering van de uitbreiding in april 2017 geeft het centre eveneens antwoord op het groeiend aantal nationale en internationale bezoekers. Ook de omzet van Batavia Stad blijft met een groei van maar liefst 13% (t.o.v. 2015) toenemen. De totale taxfreebesteding door internationale bezoekers steeg met 38%, waarvan de bezoekers uit China, Egypte en Israël het grootste aandeel hadden. De Shopping Shuttle, die sinds juli 2015 dagelijks tussen Amsterdam en het centre rijdt, draagt bij aan deze groei; 96% van de passagiers zijn internationale toeristen. Sinds kort is het voor internationale modeliefhebbers mogelijk om in het centre te betalen met Alipay, de betalingsprovider van Alibaba die inmiddels tachting procent van het Chinese online betalingsverkeer voor rekening neemt. Batavia Stad Fashion Outlet is een van de eerste tien plekken in Nederland waar het mogelijk is om via deze provider te betalen.

Aanmelden

Enthousiaste, servicegerichte en flexibele kandidaten kunnen zich aanmelden voor de Fashion Job Fair door voor 22 februari 2017 op de site van Batavia Stad Fashion Outlet hun CV te uploaden. Op de dag zelf kunnen werkzoekenden tussen 13.00 en 17.00 uur kennismaken met hun mogelijk toekomstige werkgever. Ook is er de mogelijkheid om gratis een professionele foto te laten maken, en om van experts advies te krijgen voor een sterk CV.

Verruimde openingstijden

Naast de uitbreiding van het centre, worden ook de openingstijden verruimd. Momenteel is Batavia Stad Fashion Outlet 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag, zondag en nationale feestdagen van 10.00 uur tot 20.00 uur. Vanaf de voorjaarsvakantie zal het centre tijdens vakanties ook doordeweeks geopend zijn tot 20.00 uur.

Over Batavia Stad Fashion Outlet

In Batavia Stad Fashion Outlet vind je vele internationale (mode)merken in alle categorieën - inclusief het luxe segment - met 30% tot 70% korting, het hele jaar door. Een unieke beleving met meer dan 100 winkels, cafés en restaurants, waar iedere dag weer iets nieuws te ontdekken is. Batavia Stad Fashion Outlet is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto (45 minuten vanaf Amsterdam) en het openbaar vervoer (40 minuten met de trein van Amsterdam CS tot station Lelystad Centrum, 45 minuten vanaf luchthaven Schiphol). Dagelijks rijdt er een Shopping Shuttle vanuit Amsterdam naar Batavia Stad Fashion Outlet. Vanaf het Pick-Up Point voor Park Plaza Victoria Amsterdam vertrekt de bus om 10.00 uur, om 16.00 uur rijdt de Shopping Shuttle vanuit de fashion outlet weer terug naar Amsterdam (retourticket volwassenen €15,-, kinderen € 7,50).

Batavia Stad Fashion Outlet
Bataviaplein 60, Lelystad
www.bataviastad.nl

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN