H&M op de lijst van ‘best workplaces 2017’ in Nederland

H&M is door Great Place to Work® uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland en mag zich een jaar lang ‘Best Workplace’ noemen. Great Place to Work® onderscheidt op basis van onderzoek jaarlijks de hoogst scorende organisaties als Best Workplaces van Nederland. H&M behaalde als retailer in de kledingbranche de hoogste notering.

Susan Krau country manager van H&M Nederland: “Het is fantastisch dat H&M tot de beste werkgevers van Nederland behoort. Onze medewerkers zijn de reden van het succes van H&M. Teamwork, ontwikkeling, een open cultuur en ‘fun at work’, staan bij H&M centraal. Dat onze collega’s dit zo goed waarderen is voor mij een geweldige bevestiging van onze mooie bedrijfscultuur en het maakt me nog trotser om voor dit bedrijf te mogen werken.”

H&M hecht veel waarde aan de mening van haar medewerkers, en dit is een van de redenen geweest om deel te nemen aan Great Place to Work®. Aan de vrijwillige en anonieme enquête hebben 93% van de medewerkers in Nederland deelgenomen.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald.

Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN