• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Hackett London lanceert sportlijn

Hackett London lanceert sportlijn

Door Yenthe Stuurman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Hackett London staat bekend om zijn pakken en formele en informele herenkleding, maar nu lanceert het merk een sportlijn. De lente-/zomercollectie 2016 van het Britse bedrijf bevat een kleding die volledig is toegewijd aan hardlopen. Dat meldt Fashionmag

De HKT Sports-collectie bestaat uit T-shirts, truien, sweatshirts, shorts en windjacks in de kleuren marineblauw, blauw en verschillende grijstinten. De kledingstukken zijn voorzien van zilveren reflecterende banden en hebben speciale zakken voor digitale spelers. De truien en sweatshirts van de collectie zijn gemaakt van merinowol en voor de mouwloze en waterdichte jassen heeft het merk ripstop nylon gebruikt. De collectie is vanaf februari 2016 te koop bij Hackett London winkels.

Hackett London werd in 1979 opgericht door Jeremy Hackett en Ashley Lloyd-Jennings en verkocht eerst alleen tweedehands kleding. Het bedrijf breidde uit en startte later met het ontwerpen en verkopen van eigen kleding. In 1992 kocht Alfred Dunhill een groot aandeel in het bedrijf en dat leverde zoveel geld op dat er een flagshipstore aan Sloane Street werd geopend.

Op dit moment heeft het bedrijf 77 winkels in 16 verschillende landen. Ook heeft Hackett London het aantal diensten flink uitgebreid. Inmiddels biedt Hacket ook op maat gemaakte kledingstukken, brillen en verzorgingsproducten. De flagshipstore aan Sloane Street biedt tevens ook de diensten van de kappers van Murdock London aan.

Beeld: Hackett London

Hackett London
SPORT